• cooperative partner
  • cooperative partner1
  • cooperative partner4
  • cooperative partner5
  • cooperative partner1
  • cooperative partner7
  • cooperative partner6

FITUR

Mesin

garis produksi kayu lapis

Kayu lapis mangrupikeun salah sahiji bahan anu biasa dianggo pikeun parabotan sareng salah sahiji tina tilu panel dumasar kai utama.

Plywood is one of the commonly used materials for furniture and one of the three main wood-based panels.

MÉTODE ALAT MESIN BISA Mitra

Kalayan anjeun unggal léngkah.

Tina milih sareng ngonpigurasikeun anu leres
mesin pikeun padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan pameseran anu ngahasilkeun kauntungan anu jelas.

MISI

PERNYATAAN

Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Kumaha carana ngantep konsumén ngagaleuh betah dina kaayaan wabah

    Kusabab pecah COVID-19, urang henteu tiasa sacara bébas angkat ka nagara sanés, nganjang ka pabrik pikeun mariksa kualitas produk, sareng ngalakukeun pengadaan di tempat sapertos tadi. Coronavirus bakal teras salami sababaraha waktos, dina kaayaan kaayaan ieu, Mingding Group ngayakeun rapat internal sareng téma ...

  • GADIS STELL NINGKATKEUN NGARANGKEUN MANUFACTURER MESIN

    {tampilan: euweuh; } Dina April 2020, harga baja domestik tetep dijaga sakitar 3100 yuan / ton, sedengkeun dina Méi 2021, harga berjangka baja terus melonjak dugi ka kira-kira 6200 yuan / ton, kenaikan harga ampir dua kali lipat, pencét rékor anyar. Parobihan harga waja, nyababkeun pangaruh ageung ka Cina ...

  • Gening kanggo agén India kami ngabuka ruang paméran sareng gudang anyar

    Tanggal 10, Jan, 2020, agén kami di India ngayakeun upacara pembukaan pikeun ruang paméran sareng gudang anyarna. Manajer Umum kami Mr. Eric Wong, wawakil departemen mesin sareng teknisi hadir dina upacara sareng motong pita. CEO agén munggaran ngadamel pidato sambutan pikeun hatur nuhun ka ...