Lini produksi veneer 4ft

Pedaran pondok:

Garis produksi veneer speed tinggi otomatis pinuh dipaké pikeun diaméter anu béda tina ngupas kai sareng ngolah anu aya hubunganana. Ngan ukur peryogi hiji jalma pikeun beroperasi. Éta ngahémat langkung biaya kuli. Dina waktos anu sasarengan, teu aya lirén dina ngahasilkeun, janten kaluaranna ningkat pisan. Sumawona, tingkat sesar langkung handap.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Garis produksi veneer speed tinggi otomatis pinuh dipaké pikeun diaméter anu béda tina ngupas kai sareng ngolah anu aya hubunganana. Ngan ukur peryogi hiji jalma pikeun beroperasi. Éta ngahémat langkung biaya kuli. Dina waktos anu sasarengan, teu aya lirén dina ngahasilkeun, janten kaluaranna ningkat pisan. Sumawona, tingkat sesar langkung handap.

1 (2)
5
2
3
4

Garis total kalebet bagian handap

1

1. Log otomatis motong motong ragaji -Cutting ukuran ukuran log kana 4ft atanapi 8ft atanapi ukuran anu diperyogikeun. Henteu kedah kuli pikeun ngukur sareng motong, mesin ieu ngagaduhan efisiensi tinggi ngabandingkeun sareng motong sacara manual.

2. Log loader -ieu cocog sareng debarker. Log bakal tetep aya di luhur posisi sateuacan debarking réngsé. Saatos hiji bérés, maka log salajengna bakal dipencét pikeun debarking. 

2

Log debarker-roller tunggal Debarke sareng dua gulung mangrupikeun jenis gada anu ngajantenkeun langkung gampang néwak log sareng naékeun épéktasi debarking. Kami gaduh dua modél: 1. modél naksir anu tiasa naksir limbah debarked supados langkung gampang transportasi sareng panggunaan. 2. modél normal tanpa naksir 

3

3. Log loader - ieu cocog sareng mesin mesék. Ngajalankeun otomatis nganggo mesin mesék. Teu kedah jalma beroperasi. Ngahémat biaya kuli.

4. Sistem sentralisasi otomatis- sistem ieu penting prosedur pikeun jalan anu teu dijalankeun. Sistem ieu mastikeun yén log aya di tengah mesin mesék sahingga dua tungtung log dikupas sareng teu aya deui karusakan sareng limbah.

4
5

Mesin 5.Veneer mesék - mesin mesék spindleless kami nyaéta roller dua kali nyetir sareng ieu ngajantenkeun ketebalan veneer sareng ukuran langkung akurat. Laju tiasa diatur sareng beurat tugas sareng sekrup jarum anu dicelupkeun sareng rel pituduh datar pasagi ngajantenkeun mesin langkung kuat sareng stabil sareng kirang ngagem.

1 (1)

Veneer stacker -The stacker tiasa sacara otomatis cocog sareng kecepatan mesin mesék, produk anu henteu berkualitas tiasa diurut sacara otomatis saluyu sareng kabutuhan. Éta ngagaduhan fungsi sapertos cacah Otomatis sareng ngareuwaskeun, mindahkeun otomatis.

7

Pidéo Gawe

Ngepak sareng Ngunggah

8 (1)
8 (2)
8 (3)
8 (4)
8 (5)
8 (7)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami