8ft & 9ft veneer peeling garis

Pedaran pondok:

2700mm spindleless speed tinggi kai veneer peeling mesin tugas beurat log peeling lathe, dianggo pikeun kayu atos sareng softwood duanana, sapertos kayu putih, birch, pinus sareng poplar. Permukaan veneer anu urang peroleh bakal dua sisi lemes sareng kandelna bakal aya dimana-mana. Numutkeun paménta konsumén, urang tiasa ngalakukeun modél speed tetep sareng modél adjustable speed. Kadua modélna kéngingkeun kinerja anu saé sareng pujian ti para nasabah.

Mesin pengupas 8 kaki dijual utamina ka Turki, Indonesia, Rusia sareng AS sareng sababaraha nagara sanés. Ieus parantos dipuji pisan ku sadaya palanggan ieu. Kami ngagaduhan sertipikat CE. Sareng SGS bakal disayogikeun upami peryogi pelanggan. 


Detil Produk

Tanda Produk

BUBUKA PRODUK

8ft&9ft veneer peeling line5

2700mm spindleless speed tinggi kai veneer peeling mesin tugas beurat log peeling lathe, dianggo pikeun kayu atos sareng softwood duanana, sapertos kayu putih, birch, pinus sareng poplar. Permukaan veneer anu urang peroleh bakal dua sisi lemes sareng kandelna bakal aya dimana-mana. Numutkeun paménta konsumén, urang tiasa ngalakukeun modél speed tetep sareng modél adjustable speed. Kadua modélna kéngingkeun kinerja anu saé sareng pujian ti para nasabah.

Mesin pengupas 8 kaki dijual utamina ka Turki, Indonesia, Rusia sareng AS sareng sababaraha nagara sanés. Éta parantos dipuji pisan ku sadaya palanggan ieu. Kami ngagaduhan sertipikat CE. Sareng SGS bakal disayogikeun upami peryogi pelanggan. 

FITUR

1. Sistem nyetir roller ganda nyaéta téknologi anu langkung maju dina pasar.

2. Sareng sekrup tuang lebet anu moal ruksak ku runtah sareng kiripik kai. Minyak pelincir ngan kedah ditambihan sakali dina sataun, pisan ngahemat minyak pelumas. Debu sareng chip veneer moal tiasa nyangkut kana sekrup tuang, anu moal ngabalukarkeun réduksi mesin.

3. Duanana pelat rel samping aya dina bentuk pasagi sareng téknologi quenching ngajantenkeun rel langkung sesah sareng ngajantenkeun taun-taun awét henteu terbatas.

4. Patén praktis kami anu sanés nyaéta nganggo kadali jarak jauh nirkabel pikeun ngendalikeun operasi mesin dina kisaran 500m, sahingga padamel ngagaduhan cara kerja anu langkung merenah sareng nyaman.

 Mesin 5.The ngadopsi sistem kontrol PLC, motor servo Siemens, bagian listrik Schneider, pikeun ngajamin mesin ngajalankeun tepat. Salaku tambahan, mesin ngagaduhan fungsi mémori otomatis, hiji pencét konci pikeun ngarobih deui ka setting pabrik, sanaos operasi anu salah tiasa gancang direngsekeun, moal nunda produksi anjeun.

6. Kalayan fungsi ngadamel potongan terakhir sapotong lengkep, éta ngamungkinkeun unggal log pikeun kéngingkeun sapotong deui, langkung ningkatkeun paningkatan veneer sareng laba balik.

Pidéo Gawe


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami