Tentang Kami

about

Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa. 

Produk utama kami nyaéta mesin damel kai sapertos log debarker, mesin mesék kai, veneer stacker, coét péso, edge trimming saw, inti komposer sareng press panas sareng solusi lini produksi lengkep sareng sanésna sareng kami ogé ngungkulan produk kai sapertos kayu lapis, MDF , OSB jsb. 

Salami taun-taun ieu, kami nampi seueur teuing pujian ti konsumén urang. Ieu mangrupikeun kahormatan pangageungna pikeun ngabantosan palanggan pikeun méréskeun masalahna. 

100+ nagara ékspor

10 taun produksi sareng pangalaman penjualan

Panyekel top tina mesin & produk kai di Cina

Sakabéh tim kami kalebet penjualan sareng layanan purna jual bakal ngajantenkeun minat urang pikeun ngajantenkeun palanggan sadayana wareg. Kami parantos ngagaduhan kapercayaan teuing ti para nasabah kami, nalika aranjeunna nuju aya masalah di lapangan kai ieu, henteu masalah dina mesin atanapi produk kai , aranjeunna bagja nampi saran atanapi nawiskeun ti kami. Ieu mangrupikeun tujuan urang ogé: Sakali janten palanggan kami, bakal janten sobat dalit salamina.

Kami sapinuhna nerapkeun sistem kualitas ISO9001 sareng mastikeun ngalaksanakeun tilu pamariksaan dina produksi, nyaéta pamariksaan bahan baku, pamariksaan prosés, sareng pamariksaan pabrik; Masing-masing sét mesin anu urang muatkeun ka palanggan kedah ngalirkeun cobaan di pabrik urang. Masalah naon waé kedah direngsekeun sateuacan dimuat. Aturan anu ketat ieu ngabantosan kami pikeun ngajantenkeun unggal pelanggan puas ku mesin anu kami kirimkeun ka aranjeunna. Sadaya produk dihasilkeun saluyu sareng kabutuhan pangguna sareng standar nasional anu relevan, sareng didamel kalayan bahan baku anu cocog sareng téknologi canggih pikeun mastikeun yén kualitas produk, spésifikasi sareng kinerja saluyu sareng sarat pangguna.

Kami gaduh sababaraha instansi di sababaraha nagara, anu ngajantenkeun mesin sareng produk kami langkung caket ka palanggan akhir. Ieu mastikeun yén pangguna tungtung kami pikeun kéngingkeun jasa saatos jual dina waktosna. Kami moal nolak anjeun kusabab anjeun milih kami pikeun janten pasangan bisnis anjeun. Hoyong langkung maju sareng anjeun sasarengan.

about2
about3
about4