Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

Tepi motong ragaji

  • edge trimming saw

    tepi motong ragaji

    Mesin ieu ngagunakeun motor servo Siemens, sistem kontrol otomatis PLC. Ngajalankeun pisan lemes sareng éfisién sareng precised tinggi. Éta dilarapkeun pikeun motong ujung sagala jinis papan sapertos HPL, papan busa PVC, kayu lapis sareng mdf sareng papan kai anu sanés.

    Ukuran biasa pikeun motong bujur: 915-1220mm (adjustable), transverse cutting 1830-2440mm (adjustable). Ukuran khusus anu sanés tiasa dipesen.