coét péso

Pedaran pondok:

Mesin dikawasa ku program CNC, anu gampang, merenah sareng dipercaya dioperasikeun, kalayan otomatisasi tinggi.

Kami nganggo metoda casting pikeun ngahasilkeun pigura awak. Pigura sampingna nganggo pelat waja standar ganda nasional sareng palapis batin bar anu kuat, anu pinuh ngajamin stabilitas mesin secara umum. Éta ngajamin henteu aya geter, teu aya deformasi.


Detil Produk

Tanda Produk

3

Coét péso 

BUBUKA

Mesin dikawasa ku program CNC, anu gampang, merenah sareng dipercaya dioperasikeun, kalayan otomatisasi tinggi.

Kami nganggo metoda casting pikeun ngahasilkeun pigura awak. Pigura sampingna nganggo pelat waja standar ganda nasional sareng palapis batin bar anu kuat, anu pinuh ngajamin stabilitas mesin secara umum. Éta ngajamin henteu aya geter, teu aya deformasi.

Kami nganggo motor servo sareng rel pituduh linier pikeun mastikeun katepatan mesinna.

Mesin kami langkung cocog pikeun pepelakan propésional anu luhur, pabrik agul, pabrik bagian pakakas, pabrik lambar, pabrik percetakan, jst.

 Sirah grinding nganggo alat gear angkat gancang, anu ngajantenkeun gaganti roda grinding langkung merenah sareng gancang, éta ningkatkeun épisiénsi operasional, sareng ngirangan biaya tenaga kerja. Sekrup bola kentel di jero damel sareng kacang buatan tambaga anu tiasa diatur pikeun nyaluyukeun sumbu aksial tina batang awak. Sirah grinding ngadopsi motor grinding anu minuhan standar nasional. Hal ieu dirancang pikeun ningkatkeun presisi grinding sareng manjangkeun umur jasa.

 Chuck éléktromagnétik alus teuing kualitasna, awét sareng nohonan standar nasional, anu mastikeun kirang manaskeun, gaya sedot anu hébat sareng umur jasa anu panjang.

FITUR

1. mesin ieu biasana grind sadayana jinis péso panjang, sapertos mesék mesin péso, péso Granulator, péso kertas motong, Shearing Blades, sliceing knives jsb.
2. mesin ieu tiasa dianggo péso permukaan panjang. Max. Panjang damel nyaéta 1500mm.
3. Awak mesin ieu mangrupikeun desain awak gantry, kalayan las waja kualitas luhur, awak ngagaduhan kakuatan anu luhur sareng kaku anu saé.
4. Meja kerja nganggo listrik éléktrik. Sareng raoseun pisan pikeun nyapit péso. Meja kerja gampang pikeun ngarobih sudut ku gear cacing.
5. mesin ieu nganggo inverter. Éta tiasa gampang pikeun ngatur kacepetan horisontal sareng nangtung tina sirah grinding.
6. Akurasi padamelan mesin nyaéta 0,01mm

Pidéo Gawe


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk