Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

Coét péso

  • knife grinder

    coét péso

    Mesin dikawasa ku program CNC, anu gampang, merenah sareng dipercaya dioperasikeun, kalayan otomatisasi tinggi.

    Kami nganggo metoda casting pikeun ngahasilkeun pigura awak. Pigura sampingna nganggo pelat waja standar ganda nasional sareng palapis batin bar anu kuat, anu pinuh ngajamin stabilitas mesin secara umum. Éta ngajamin henteu aya geter, teu aya deformasi.