log debarker

Pedaran pondok:

Log rounding debarker dianggo pikeun mesék kulit log sareng janten log atah janten buleud, saatos debarking bakal gampang pikeun bubut mesék mesék sareng kandel veneer bakal sanajan teu aya variasi ageung, ogé tiasa ningkatkeun peuteuy anu dianggo kahirupan.


Detil Produk

Tanda Produk

BUBUKA

Log rounding debarker dianggo pikeun mesék kulit log sareng janten log atah janten buleud, saatos debarking bakal gampang pikeun bubut mesék mesék sareng kandel veneer bakal sanajan teu aya variasi ageung, ogé tiasa ningkatkeun peuteuy anu dianggo kahirupan.

Rol tunggal sareng rol dobel debarker mangrupikeun jenis gada anu ngajantenkeun langkung gampang néwak log sareng naékeun épéktasi debarking. Mesin ieu ngadopsi prinsip motong usaha Rotary lathe non-chuck, tekanan tekanan hidrolik kana konstruksi, gancang sareng épéktip tiasa ngaluarkeun babakan sareng ngalengkepan damel buleud.

Kami gaduh dua modél:

1. modél naksir anu tiasa naksir limbah anu didéklarasi pikeun langkung gampang transportasi sareng panggunaan.

2. modél normal tanpa naksir

Pabrik urang ogé nyayogikeun jasa OEM, urang tiasa nyayogikeun mesin sakumaha sarat anjeun.

Kami parantos dijual seueur teuing mesin debarker sareng mesék sareng mesin anu aya hubunganana dina pembuatan veneer. Sareng salami taun-taun pamekaran ieu, urang ngagaduhan sababaraha agén di sababaraha nagara anu béda-béda anu ngalakukeun distribusi sareng ritel sareng padamelan sadidinten. Sareng sistem agén ieu ogé ngabantosan urang kéngingkeun nami anu langkung saé saatos jasa penjualan. Kusabab agén kami tiasa muka situs konsumén sareng ngarengsekeun masalah sareng masihan nasihat.

Bahkan pikeun nagara-nagara anu henteu ngagaduhan agén, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan jasa éta. Kusabab urang gaduh tim jasa online kami anu tiasa ngabantosan konsumén pikeun méréskeun masalahna ku télépon pidéo. 

FITUR

1. Saatos mesék kulit tiasa ngajaga péso peeling dina hambalan peeling veneer, tingkatkeun tingkat veneer

2. Ngadopsi prinsip motong usaha Rotary lathe non-chuck

3. tekanan hidrolik drive kana konstruksi, tiasa gancang sareng épéktip ngaleupaskeun babakan sareng ngalengkepan log karya buleud

4. Hiji mesin debarker tiasa nyayogikeun dua mesin bubut, nyimpen sakitar lima atanapi genep jalmi

5. Hidrolik tuang, tiasa debarking sareng roundup log atah ukuranana alit

6. harga kalapa sareng kualitas

Pidéo Gawe


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk