Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

Log debarker

  • log debarker

    log debarker

    Log rounding debarker dianggo pikeun mesék kulit log sareng janten log atah janten buleud, saatos debarking bakal gampang pikeun bubut mesék mesék sareng kandel veneer bakal sanajan teu aya variasi ageung, ogé tiasa ningkatkeun peuteuy anu dianggo kahirupan.