Warta

  • How to let customers buy at ease under the epidemic situation

    Kumaha carana ngantep konsumén ngagaleuh betah dina kaayaan wabah

    Kusabab pecah COVID-19, urang henteu tiasa sacara bébas angkat ka nagara sanés, nganjang ka pabrik pikeun mariksa kualitas produk, sareng ngalakukeun pengadaan di tempat sapertos tadi. Coronavirus bakal teras salami sababaraha waktos, dina kaayaan kaayaan ieu, Mingding Group ngayakeun rapat internal sareng téma ...
    Maca deui
  • GADIS STELL NINGKATKEUN NGARANGKEUN MANUFACTURER MESIN

    {tampilan: euweuh; } Dina April 2020, harga baja domestik tetep dijaga sakitar 3100 yuan / ton, sedengkeun dina Méi 2021, harga berjangka baja terus melonjak dugi ka kira-kira 6200 yuan / ton, kenaikan harga ampir dua kali lipat, pencét rékor anyar. Parobihan harga waja, nyababkeun pangaruh ageung ka Cina ...
    Maca deui
  • Gening kanggo agén India kami ngabuka ruang paméran sareng gudang anyar

    Tanggal 10, Jan, 2020, agén kami di India ngayakeun upacara pembukaan pikeun ruang paméran sareng gudang anyarna. Manajer Umum kami Mr. Eric Wong, wawakil departemen mesin sareng teknisi hadir dina upacara sareng motong pita. CEO agén munggaran ngadamel pidato sambutan pikeun hatur nuhun ka ...
    Maca deui