Kumaha carana ngantep konsumén ngagaleuh betah dina kaayaan wabah

Kusabab pecah COVID-19, urang moal tiasa sacara bébas buka ajuru tulis nagara, nganjang ka pabrik pikeun mariksa kualitas produk, sareng ngalakukeun pengadaan di situs sapertos sateuacanna. The coronavirus bakal teras diteraskeun kanggo sababaraha waktos, dina kaayaan ieu kaayaan, Mingding Group ngayakeun rapat internal kalayan téma "kontrol kualitas ketat ,Prosés produksi visualized ”. Wakil penjualan jurusan, Urang Sunda & D departemen sareng departemen produksi, departemen operasi produk, departemen jasa saatos-penjualan ngahadiran rapat. Présidén Grup Eric ngenalkeun tilu syarat dina rapat: 1. Percepat pangwangunan platform siaran langsung perusahaan, sahingga para nasabah tiasa nganjang ka pabrik urang bari nginum kopi di bumi.2. Kamajuan produksi produk palanggan dina produksi kedah ditingalikeun ka nasabah dina bentuk pidéo dina waktosna: 3. Kusabab teu mungkin pikeun ka luar negeri pikeun nganjang ka palanggan lami pikeun jasa na, staf saatos penjualan kedah ngahubungi jualan departemen na ngagunakeun telepon vidéo ka naroskeun perkawis éta masalah bari konsumén ngagunakeun mesin kami. Upami aranjeunna tiasa méréskeun masalah dina telepon vidéo, aranjeunna kedah masihan solusi anu pangsaéna pikeun konsumén.

Salami periode khusus, urang kedah mastikeun kualitas produk urang langkung saé sareng ngubaran kualitas salaku kahirupan urang. Langkung ati-ati kami dina produksi, kirang masalah bakal dina produk.

Dina rapat éta, kami nyarios sareng wawakil urang ti Asia sareng Éropa, anu nganalisis pasar masing-masing sareng ngahaturkeun nuhun ka perusahaan pikeun ngadukung ngaluncurkeun bisnisna.

Dina akhir rapat, Emma, ​​pimpinan Departemen Perdagangan Luar Negeri, maca serat ka palanggans, anu disebatkeun éta hiji waktos gawé babarengan didamel sobat saumur hirup. Sanaos urang rébuan mil jauhna, haté urang babarengan. Virus na tungtungna bakaléléh ku manusa, urang antukna bakal pendak deui.

Congratulations to our India agent's opening of new showroom and warehouse6


Pos waktos: Jun-11-2021