Gening kanggo agén India kami ngabuka ruang paméran sareng gudang anyar

Tanggal 10th, Jan, 2020, agén kami di India ngayakeun upacara pembukaan pikeun ruang paméran sareng gudang anyarna. Manajer Umum kami Mr. Eric Wong, wawakil departemen mesin sareng teknisi hadir dina upacara sareng motong pita.

CEO agén munggaran ngadamel pidato sambutan pikeun hatur ka tamu anu parantos aya di dieu sareng ngenalkeun ngeunaan ruang paméran anu anyar sareng visi na pikeun pamekaran kahareup. Anjeunna nyatakeun yén pamekaran perusahaan moal kahontal tanpa dukungan ti nasabah sareng dukungan ti pabrikan Cina. Kapercayaan konsumén mangrupikeun doronganna sareng penjualan sareng dukungan jasa Cina mangrupikeun kapercayaan aranjeunna.

Manajer kami Mr. Eric Wong ogé ngadamel pidato pikeun ucapan salamet. Anjeunna nyarios yén kami ngarepkeun tahap anu langkung saé sareng langkung luhur antara agén sareng kami. Kami moal nyéépkeun usaha pikeun ngadukung sagala aspek. Anjeunna khusus ngajelaskeun kauntungan téknologi anu kami anggo pikeun garis mesék. Kami anu pangheulana nganggo pengendara roller dua kali sareng anu paling profesional sareng anu berpengalaman dina ieu dugi ka ayeuna.

Hal anu paling narik ati nyaéta garis mesin mesék sareng mesin anu aya hubunganana nunjukkeun di payuneun ruang paméran anyar sareng umbul Cina sareng India ngalayang di langit. Puluhan rébu tamu sumping ka tempat pembukaan sareng nyababkeun sensasi di Kerala. Seueur teuing palanggan nunjukkeun minat hébat kana mesin sareng ngalakukeun panilitian. Manajer sareng teknisi kami ogé ngabantosan ngenalkeun fungsi mesin, kaunggulan sareng operasi. Para tamu kagum pisan ku téknologi luhur garis peeling kai. Dina dinten anu sami, agén kami kéngingkeun sahenteuna 20 sét mesék mesék mesin sareng nampi sateuacanna.

Salaku tradisi, saatos réngsé upacara, host sareng tamu ngaraosan tuangeun anu saé pisan sareng sadayana nyarioskeun seueur kauntungan tina ieu. Muka hasilna tiasa hasil sami sareng anu diarepkeun. Kami ngarep agén pikeun kéngingkeun pangwangunan anu langkung saé dina sababaraha dinten ka payun.

Congratulations to our India agent's opening of new showroom and warehouse1 Congratulations to our India agent's opening of new showroom and warehouse2 Congratulations to our India agent's opening of new showroom and warehouse3

 


Pos waktos: Jan-10-2020