GADIS STELL NINGKATKEUN NGARANGKEUN MANUFACTURER MESIN

Dina April 2020, harga baja domestik tetep dijaga sakitar 3100 yuan / ton, sedengkeun dina bulan Méi 2021, harga berjangka baja terus melonjak sakitar 6200 yuan / ton, naékna harga ampir dua kali, pencét rékor anyar.

Parobihan harga waja, disababkeun a pangaruh gedé pikeun Cina industri manufaktur, tinangtuly, pikeun industri manufaturing anu bakal ngagunakeun langkung waja, sapertos industri transportasi, industri perkakas bumi, pabrik mesin, sareng sajabana. Alesan utama pikeun naékna harga baja sanés ngan ukur sabab mata uang overissued ngadorong nilai produk , tapi ogé alatan éta COVID, paningkatan investasi dina infrastruktur sareng halangan dina transportasi, ogé ngadorong biaya bahan baku. Alesan sanésna nyaéta hubungan pasilitas sareng paménta bijih besi impor di Cina.

Kusabab harga bahan baku naék, biaya produksi pikeun pabrik naék ogé. butuh waktu saprak nasabah nempatkeun urutan ka mésér bahan baku sareng ngamimitian alat-alat manufaktur. Salami periode ieu, harga bahan baku naék gancang sareng teu kaduga.Éta hartosna apabrik fter nampi pesenan, biayanana naék gancang dugi ka leungitna sateuacan pangiriman. Nanging, kontrakna tiasahenteu gampang dirobih, teu kakantun nambih harga. Ieu nuju kana turunna tina margin kauntungan kanggo pabrik alat teras-terasan. Numutkeun tren ayeuna harga baja naék, upami pabrikna ningkatkeun harga ogé, palanggan henteu wareg,satuluyna ngabatalkeun pesenan, hasilna pikeun pabrikna nyaéta pangurangan pesenan jeung komo leuwih goreng.

Ayeuna, harga waja hese dikirangan ka tingkat sateuacana dina jangka pondok, masih kénéh aya rohangan naék, Kami kedah siap pisan pikeun paningkatan harga sagala jinis komoditas. Samentawis waktos, kami ngaharepkeun konsumén pikeun nyandak kaputusan anu bijaksana pikeun mésér. Upami étas paménta kaku, anu sateuacanna mésér langkung saé. 

Congratulations to our India agent's opening of new showroom and warehouse4 Congratulations to our India agent's opening of new showroom and warehouse5


Pos waktos: Mei-31-2021