Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

Mesin Woodworking séjén

  • plywood production line

    garis produksi kayu lapis

    Kayu lapis mangrupikeun bahan anu biasa dianggo pikeun parabotan sareng salah sahiji tina tilu panel kai basis utama. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pesawat, kapal, karéta, mobil, konstruksi sareng pengemasan sareng sanés. Kayu lapis tiasa ningkatkeun tingkat panggunaan kai. Éta cara utami pikeun ngahémat kai.

  • Vacuum drier

    Ngeringan vakum

    Salami prosés sapanjang ti mimiti dugi ka akhir garing, tanur pinuh tina uap superheated jenuh anu suhu pangluhurna 150 ℃. Ieu mastikeun yén permukaan kai henteu rengat, dina waktos anu sami, ningkatkeun kalembaban permukaan kai, ngirangan bébédaan antara kai di jero sareng luar. Naon deui, kusabab suhu uap anu luhur, suhu inti kai tiasa diangkat gancang. Ngan ukur 20 jam pikeun log diameter 15cm kanggo kéngingkeun suhu inti kai dina 80 ℃, anu nyiptakeun kaayaan pangsaéna pikeun ngagaringkeun bahan inti kai.

  • knife grinder

    coét péso

    Mesin dikawasa ku program CNC, anu gampang, merenah sareng dipercaya dioperasikeun, kalayan otomatisasi tinggi.

    Kami nganggo metoda casting pikeun ngahasilkeun pigura awak. Pigura sampingna nganggo pelat waja standar ganda nasional sareng palapis batin bar anu kuat, anu pinuh ngajamin stabilitas mesin secara umum. Éta ngajamin henteu aya geter, teu aya deformasi.

  • polishing sanding machine

    mesin sanding polesan

    mesin polishing bentuk khusus cambered mangrupikeun jinis alat-alat pamrosésan permukaan kai praktis sareng éfisién. Mesinna nganggo alat-alat calakan impor high-end pikeun lengkep ningkatkeun akurasi polishing papan kai, khususna pikeun akurasi polesan primér, anu dipuji pisan ku konsumén luhur-tungtung.

  • edge trimming saw

    tepi motong ragaji

    Mesin ieu ngagunakeun motor servo Siemens, sistem kontrol otomatis PLC. Ngajalankeun pisan lemes sareng éfisién sareng precised tinggi. Éta dilarapkeun pikeun motong ujung sagala jinis papan sapertos HPL, papan busa PVC, kayu lapis sareng mdf sareng papan kai anu sanés.

    Ukuran biasa pikeun motong bujur: 915-1220mm (adjustable), transverse cutting 1830-2440mm (adjustable). Ukuran khusus anu sanés tiasa dipesen.