garis produksi kayu lapis

Pedaran pondok:

Kayu lapis mangrupikeun bahan anu biasa dianggo pikeun parabotan sareng salah sahiji tina tilu panel kai basis utama. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pesawat, kapal, karéta, mobil, konstruksi sareng pengemasan sareng sanés. Kayu lapis tiasa ningkatkeun tingkat panggunaan kai. Éta cara utami pikeun ngahémat kai.


Detil Produk

Tanda Produk

BUBUKA PRODUK

Kayu lapis mangrupikeun bahan anu biasa dianggo pikeun parabotan sareng salah sahiji tina tilu panel kai basis utama. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pesawat, kapal, karéta, mobil, konstruksi sareng pengemasan sareng sanés. Kayu lapis tiasa ningkatkeun tingkat panggunaan kai. Éta cara utami pikeun ngahémat kai.

Ukuran standarna 1220mmx1440mm, sareng ketebalan umumna 3mm, 5mm, 9mm, 12mm, 15mm, 18mm sareng sajabana Kayu utama anu dianggo pikeun kayu lapis sapertos poplar, beech, pinus, birch, meranti, eucalyptus, okoume sareng sajabina.

Kayu lapis multilayer mangrupikeun lambar tilu lapis atanapi multi-lapisan anu didamel tina veneer kai teras dipasang ku perekat. Biasana ngagunakeun sajumlah ganjil lapisan veneer sareng ngajantenkeun serat arah veneer caket caket saling. Parabot anu dianggo dina prosés manufaktur kalebet:

Garis peeling Veneer, pengering veneer, mixer lem, spreader lem, mesin paving, press panas, press panas, ujung trimming saw sareng mesin sanding. Perusahaan kami gaduh sababaraha taun pangalaman dina P&P sareng produksi, pikeun nyayogikeun nasabah hiji-hiji solusi, sareng saatos akhir pamasangan pikeun nyayogikeun nasabah pitunjuk téknis produksi. Jasa kami moal dieureunkeun dugi konsumén meunang produk kualitas luhur tur wareg.

  Téknologi pembuatan lapis bakal diajarkeun ka palanggan saatos palanggan mésér lini produksi, sareng kami bakal tanggel waler pikeun uji coba jalur mesin dugi palanggan kéngingkeun produk anu dipariksa kualitas. 

FITUR

1.Kami gaduh penjualan profesional sareng téknisi sareng tim jasa. Kami nyayogikeun hiji solusi -stop sareng instalasi profesional sareng komisi.

2. Aplikasi kecerdasan sapertos sistem kendali otomatis PLC sareng sistem jalan anu teu dijalankeun pisan ningkatkeun éfisiénsi damel sareng ngahémat biaya tenaga kerja sareng produksi.  

3.Motor Siemens dianggo dina lini produksi pikeun mastikeun yén mesinna tiasa dianggo langkung sampurna.

4.Pelat waja kakuatan tinggi anu dianggo dina garis ieu otomatis dipotong sareng dilas, supados alat-alat anu aya hubunganana langkung stabil, langkung akurat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk