Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

Baris produksi lapis

  • plywood production line

    garis produksi kayu lapis

    Kayu lapis mangrupikeun bahan anu biasa dianggo pikeun parabotan sareng salah sahiji tina tilu panel kai basis utama. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pesawat, kapal, karéta, mobil, konstruksi sareng pengemasan sareng sanés. Kayu lapis tiasa ningkatkeun tingkat panggunaan kai. Éta cara utami pikeun ngahémat kai.