Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

Mesin Sanding Polandia

  • polishing sanding machine

    mesin sanding polesan

    mesin polishing bentuk khusus cambered mangrupikeun jinis alat-alat pamrosésan permukaan kai praktis sareng éfisién. Mesinna nganggo alat-alat calakan impor high-end pikeun lengkep ningkatkeun akurasi polishing papan kai, khususna pikeun akurasi polesan primér, anu dipuji pisan ku konsumén luhur-tungtung.