mesin sanding polesan

Pedaran pondok:

mesin polishing bentuk khusus cambered mangrupikeun jinis alat-alat pamrosésan permukaan kai praktis sareng éfisién. Mesinna nganggo alat-alat calakan impor high-end pikeun lengkep ningkatkeun akurasi polishing papan kai, khususna pikeun akurasi polesan primér, anu dipuji pisan ku konsumén luhur-tungtung.


Detil Produk

Tanda Produk

BUBUKA

1mesin polishing bentuk khusus cambered mangrupikeun jinis alat-alat pamrosésan permukaan kai praktis sareng éfisién. Mesinna nganggo alat-alat calakan impor high-end pikeun lengkep ningkatkeun akurasi polishing papan kai, khususna pikeun akurasi polesan primér, anu dipuji pisan ku konsumén luhur-tungtung.

2Mesin ieu khusus dianggo pikeun panto interior, panto kabinét, jati sareng peralatan polishing permukaan anu melengkung sanés. Éta cocog pikeun kasar atanapi didampal rupa, ngagiling sareng ngagosok sagala jinis kai padet, mdf, papan laminasi sareng bahan sanés anu aya dina garis lempeng ( sapertos garis panto, bingkai panto, baseboard, frame phase, shutters, sareng sajabana), modeling kai bentuk L sareng permukaan biasa, permukaan bentuk khusus, pesawat, sareng permukaan melengkung bentuk khusus, panto kai priming, panto kabinet sareng beungeutna melengkung.

3Éta ngagaduhan panggunaan anu fleksibel sareng cocog pikeun pangubaran permukaan sapertos ngagiling primér sareng ngagosok sareng tunggul bodas, sanding kosong bodas pikeun sababaraha bagian dewan kalebet papan polos, papan tinting sareng cet primér.

4Kecepatan lumpat mesin tiasa diatur, teu aya noise. roller bujur sareng roller panjang digabungkeun grinding disc ngajantenkeun grinding dead-zone gratis.

polishing sanding machine1
polishing sanding machine2

Conveyor

Lima lapisan sabuk conveyor bahan superimposed, anggo waktos lami moal némbongan simpangan. Meja kerja nganggo pelat beusi kakuatan tinggi saluran saluran ku alat simpangan mimiti.

polishing sanding machine3
polishing sanding machine4

Pabrik nangtung

Dipaké pikeun grinding nangtung, cocog pikeun alur, ukiran, kisi kerung, gampang dirobah

Roller horisontal

Dipaké pikeun grinding pesawat tina papan kai

Kayu leueur lemes- nganggo 2 gulung, miring sababaraha kayu anu langkung sesah- nganggo 2-4 gulung

polishing sanding machine5
polishing sanding machine6

Roller gambar kawat

Dipaké pikeun gambar kawat gandum

Fitur ieu opsional

FITUR

polishing sanding machine7

Pidéo Gawe


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk