Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

Produk

  • spindle wood peeling machine

    mesin mesék kai spindle

    Mesin mesin mesék kai Spindle mangrupikeun alat utami pikeun produksi kayu lapis, anu tiasa mesék log kana veneer ku cara anu langkung stabil sareng langkung akurat. Éta tiasa dianggo pikeun mesék sababaraha jinis kai diaméter ageung. Kandel veneer anu dihasilkeun ku mesin ieu langkung seragam sareng permukaanna langkung lancar dibandingkeun sareng mesin mesék anu teu tiasa dibéntenkeun. Kusabab éta akurasi tinggi dina ketebalan kaseueuran mesin dianggo pikeun mesék veneer raray anu hartosna kirang ketebalan veneer. Tapi tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun veneer ketebalan tinggi ogé. Duanana kéngingkeun hasil anu saé.

  • polishing sanding machine

    mesin sanding polesan

    mesin polishing bentuk khusus cambered mangrupikeun jinis alat-alat pamrosésan permukaan kai praktis sareng éfisién. Mesinna nganggo alat-alat calakan impor high-end pikeun lengkep ningkatkeun akurasi polishing papan kai, khususna pikeun akurasi polesan primér, anu dipuji pisan ku konsumén luhur-tungtung.

  • Vacuum drier

    Ngeringan vakum

    Salami prosés sapanjang ti mimiti dugi ka akhir garing, tanur pinuh tina uap superheated jenuh anu suhu pangluhurna 150 ℃. Ieu mastikeun yén permukaan kai henteu rengat, dina waktos anu sami, ningkatkeun kalembaban permukaan kai, ngirangan bébédaan antara kai di jero sareng luar. Naon deui, kusabab suhu uap anu luhur, suhu inti kai tiasa diangkat gancang. Ngan ukur 20 jam pikeun log diameter 15cm kanggo kéngingkeun suhu inti kai dina 80 ℃, anu nyiptakeun kaayaan pangsaéna pikeun ngagaringkeun bahan inti kai.

  • Veneer Peeling And Cutting Machine

    Veneer mesék sareng mesin motong

    Kami utamina nyarankeun modél panganyarna kami tina mesin mesék kai spindleless, modél nyetir dua kali. Ngabandingkeun sareng mesin mesék kai spindle, kaunggulan mesin ieu nyaéta log diameter leutik henteu aya masalah pikeun mesék sareng langkung gampang dioperasikeun sareng speed mesék gancang.

  • veneer stacker

    tumpukan veneer

    Stacker veneer gancang, tiasa ngirangan pisan biaya tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi produksi, kami gaduh sababaraha model pikeun anjeun pilih, sapertos, jenis roller, tipe plate pressure, sareng jinis adsorpsi anu paling canggih. Ukuran utama stakcer nyaéta 4ft sareng 8ft. Sareng urang tiasa ngalakukeun ukuran anu sanés salaku sarat konsumén ogé.

  • 4ft veneer production line

    Lini produksi veneer 4ft

    Garis produksi veneer speed tinggi otomatis pinuh dipaké pikeun diaméter anu béda tina ngupas kai sareng ngolah anu aya hubunganana. Ngan ukur peryogi hiji jalma pikeun beroperasi. Éta ngahémat langkung biaya kuli. Dina waktos anu sasarengan, teu aya lirén dina ngahasilkeun, janten kaluaranna ningkat pisan. Sumawona, tingkat sesar langkung handap.

  • 8ft&9ft veneer peeling line

    8ft & 9ft veneer peeling garis

    2700mm spindleless speed tinggi kai veneer peeling mesin tugas beurat log peeling lathe, dianggo pikeun kayu atos sareng softwood duanana, sapertos kayu putih, birch, pinus sareng poplar. Permukaan veneer anu urang peroleh bakal dua sisi lemes sareng kandelna bakal aya dimana-mana. Numutkeun paménta konsumén, urang tiasa ngalakukeun modél speed tetep sareng modél adjustable speed. Kadua modélna kéngingkeun kinerja anu saé sareng pujian ti para nasabah.

    Mesin pengupas 8 kaki dijual utamina ka Turki, Indonesia, Rusia sareng AS sareng sababaraha nagara sanés. Ieus parantos dipuji pisan ku sadaya palanggan ieu. Kami ngagaduhan sertipikat CE. Sareng SGS bakal disayogikeun upami peryogi pelanggan. 

  • edge trimming saw

    tepi motong ragaji

    Mesin ieu ngagunakeun motor servo Siemens, sistem kontrol otomatis PLC. Ngajalankeun pisan lemes sareng éfisién sareng precised tinggi. Éta dilarapkeun pikeun motong ujung sagala jinis papan sapertos HPL, papan busa PVC, kayu lapis sareng mdf sareng papan kai anu sanés.

    Ukuran biasa pikeun motong bujur: 915-1220mm (adjustable), transverse cutting 1830-2440mm (adjustable). Ukuran khusus anu sanés tiasa dipesen.

  • knife grinder

    coét péso

    Mesin dikawasa ku program CNC, anu gampang, merenah sareng dipercaya dioperasikeun, kalayan otomatisasi tinggi.

    Kami nganggo metoda casting pikeun ngahasilkeun pigura awak. Pigura sampingna nganggo pelat waja standar ganda nasional sareng palapis batin bar anu kuat, anu pinuh ngajamin stabilitas mesin secara umum. Éta ngajamin henteu aya geter, teu aya deformasi.

  • log debarker

    log debarker

    Log rounding debarker dianggo pikeun mesék kulit log sareng janten log atah janten buleud, saatos debarking bakal gampang pikeun bubut mesék mesék sareng kandel veneer bakal sanajan teu aya variasi ageung, ogé tiasa ningkatkeun peuteuy anu dianggo kahirupan.

  • plywood production line

    garis produksi kayu lapis

    Kayu lapis mangrupikeun bahan anu biasa dianggo pikeun parabotan sareng salah sahiji tina tilu panel kai basis utama. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pesawat, kapal, karéta, mobil, konstruksi sareng pengemasan sareng sanés. Kayu lapis tiasa ningkatkeun tingkat panggunaan kai. Éta cara utami pikeun ngahémat kai.