Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

Mesin mesék spindle veneer

  • spindle wood peeling machine

    mesin mesék kai spindle

    Mesin mesin mesék kai Spindle mangrupikeun alat utami pikeun produksi kayu lapis, anu tiasa mesék log kana veneer ku cara anu langkung stabil sareng langkung akurat. Éta tiasa dianggo pikeun mesék sababaraha jinis kai diaméter ageung. Kandel veneer anu dihasilkeun ku mesin ieu langkung seragam sareng permukaanna langkung lancar dibandingkeun sareng mesin mesék anu teu tiasa dibéntenkeun. Kusabab éta akurasi tinggi dina ketebalan kaseueuran mesin dianggo pikeun mesék veneer raray anu hartosna kirang ketebalan veneer. Tapi tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun veneer ketebalan tinggi ogé. Duanana kéngingkeun hasil anu saé.