mesin mesék kai spindle

Pedaran pondok:

Mesin mesin mesék kai Spindle mangrupikeun alat utami pikeun produksi kayu lapis, anu tiasa mesék log kana veneer ku cara anu langkung stabil sareng langkung akurat. Éta tiasa dianggo pikeun mesék sababaraha jinis kai diaméter ageung. Kandel veneer anu dihasilkeun ku mesin ieu langkung seragam sareng permukaanna langkung lancar dibandingkeun sareng mesin mesék anu teu tiasa dibéntenkeun. Kusabab éta akurasi tinggi dina ketebalan kaseueuran mesin dianggo pikeun mesék veneer raray anu hartosna kirang ketebalan veneer. Tapi tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun veneer ketebalan tinggi ogé. Duanana kéngingkeun hasil anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

BUBUKA PRODUK

spindle wood peeling machine

Mesin mesin mesék kai Spindle mangrupikeun alat utami pikeun produksi kayu lapis, anu tiasa mesék log kana veneer ku cara anu langkung stabil sareng langkung akurat. Éta tiasa dianggo pikeun mesék sababaraha jinis kai diaméter ageung. Kandel veneer anu dihasilkeun ku mesin ieu langkung seragam sareng permukaanna langkung lancar dibandingkeun sareng mesin mesék anu teu tiasa dibéntenkeun. Kusabab éta akurasi tinggi dina ketebalan kaseueuran mesin dianggo pikeun mesék veneer raray anu hartosna kirang ketebalan veneer. Tapi tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun veneer ketebalan tinggi ogé. Duanana kéngingkeun hasil anu saé.

Kalacat mesin ieu nyaéta log tengah saatos dikupas masih diaméter ageung sapertos 8cm. Upami hoyong nganggo log ieu maka urang kedah nempatkeun kana mesin mesék spindleless pikeun mesék dugi ka sakitar diameter 2.4cm.

Kami nyayogikeun sadayana solusi, numutkeun kaayaan situs bengkel palanggan sareng syarat palanggan pikeun produk sareng panggunaan bahan baku, wajar pikeun nyayogikeun mesin paling hemat biaya.

BUBUKA PRODUK

1. tugas beurat, mesin tiasa ngajalankeun tanpa geter, tiasa langkung akurat mesék
2. Ganda clamping hidrolik chucks, ngarobah chucks otomatis, langkung otomatis tur hemat tenaga kerja.

3. Cocog sareng mesék veneer raray, tiasa cocog sareng alat puseuran otomatis sareng tuang conveyor pikeun garis otomatis.

4. Sistem kontrol CNC, Pangaturan Kandel CNC. Sistem hidrolik Chuck Ganda otomatis. Éta tiasa ngarobih cakram anu béda nalika mesék. Sadaya motor adotps Siemens Brand, éta langkung stabil sareng tepat. Éta tiasa ngajamin ketebalan mesék.

Parameter utama 8FT Spindle Kandel Core Veneer Peeling Machine
Diaméterna nyiksikan maks 2200mm
Ketebalan veneer Slicer 0.15-2.6mm
Panjang Slicer 2800mm-3300mm
Laju mesék 0-80m / mnt
Daya motor total 69.6KW
Invertor Délta Taiwan
Tetep diaméter inti kai 110mm
Diménsi sakabéh 8000mm * 3500mm * 3200mm
Beurat kotor 11000kg

Mesin cocog

1. Rotary Clipper sareng Servo Motor

spindle wood peeling machine4
Max. lebar damel       2700mm
Kandel jepitan       0.8-10mm
Teganganna               380V / 415V
Laju dahar            0-50m / mnt
Kakuatan motor                4kw * 2 motor servo
Diménsi produk        9000 * 4000 * 1500mm
Beurat                     2500KGS

2. Vakum Core Veneer Stacker

spindle-wood-peeling-machine3
Lebar tumpukan               1300-2600mm
Panjangna tumpukan             500-1320mm
kandel veneer          0.8-10mm
Laju tumpuk               90m / mnt
Vakum nyerep moto    1.5KW * 8PCS
Beurat total                    3600kgs
Diménsi sakabéh            8100 * 3200 * 2750mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami