Ngeringan vakum

Pedaran pondok:

Salami prosés sapanjang ti mimiti dugi ka akhir garing, tanur pinuh tina uap superheated jenuh anu suhu pangluhurna 150 ℃. Ieu mastikeun yén permukaan kai henteu rengat, dina waktos anu sami, ningkatkeun kalembaban permukaan kai, ngirangan bébédaan antara kai di jero sareng luar. Naon deui, kusabab suhu uap anu luhur, suhu inti kai tiasa diangkat gancang. Ngan ukur 20 jam pikeun log diameter 15cm kanggo kéngingkeun suhu inti kai dina 80 ℃, anu nyiptakeun kaayaan pangsaéna pikeun ngagaringkeun bahan inti kai.


Detil Produk

Tanda Produk

PRINSIP KERJA

sadsadq1

1.Salami prosés sapanjang ti mimiti dugi ka akhir garing, tanur pinuh tina uap superheated jenuh anu suhu pangluhurna 150 ℃. Ieu mastikeun yén permukaan kai henteu rengat, dina waktos anu sami, ningkatkeun kalembaban permukaan kai, ngirangan bébédaan antara kai di jero sareng luar. Naon deui, kusabab suhu uap anu luhur, suhu inti kai tiasa diangkat gancang. Ngan ukur 20 jam pikeun log diameter 15cm kanggo kéngingkeun suhu inti kai dina 80 ℃, anu nyiptakeun kaayaan pangsaéna pikeun ngagaringkeun bahan inti kai.

2.Karakteristik pangeringan vakum nyaéta dina kaayaan tekanan négatip, titik cai anu ngagolak dikirangan. Nalika éta -0.6MPa, titik cai anu ngagolak nyaéta 80 derajat Celcius. Uap tina bahan inti kai tiasa gancang sasari ti jero, nyaéta 3-6 kali épisién tina pangeringan konvensional.

3. Karakteristik pangeringan uap baseuh nyaéta kai dina kaayaan suhu sareng kalembaban anu luhur, tiasa dugi kana kisaran suhu anu henteu tiasa kahontal ku garingna konvensional, sareng nalika suhu lingkungan kai ngahontal langkung ti 100 ℃, Uap kai bakal janten nimba Uap tibatan nyerep Uap, Uap kai bakal sasari sacara alami. Sareng dina kaayaan suhu anu luhur, kai ogé tiasa direndos.

4.Vacuum drying sareng dry steaming drying dilumangsungkeun sacara silih ganti pikeun nyieun kai némbong kaayaan "ekstrak Uap - nyerep Uap - Uap ékstraksi" siklus bulak balik, anu lengkep bakal ngaleungitkeun stres internal kai, nyaimbangkeun kontén uap kai, nyegah eusi Uap anu béda-béda éta pikeun nyingkahan perang, deformasi sareng masalah sanés.

5. Pangubaran suhu panas luhur, nganggo uap jenuh salaku uap pelindung, sareng teras-terasan ningkatkeun suhu dina kiln pikeun ngahontal suhu anu diperyogikeun pikeun perlakuan panas. Dina kisaran suhu ieu, permukaan kai padet, sareng faktor nyerep cai di jero kai terurai, supados ngahontal karakteristik stabilitas kai.

CIRI MESIN

1. Mesin sadaya-dina-hiji anu paling luhur, tilu modeuNgeringkeun vakum, ngeringkeun uap baseuh, micro carbonizing tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan prosés.

2. Dibandingkeun sareng jinis frékuénsi luhur, teu kedah ngeusian kiln sareng henteu kedah mastikeun yén bentuk kai angger. Sakali aya celah dina mesin frékuénsi luhur, beueus kai bakal henteu rata. Jenis vakum ieu henteu kedah hariwang perkawis ieu.

3. Mesin frékuénsi luhur nalika ngeringkeun kai anu gampil katingali ngaréngkol, mesin ieu khususna cocog pikeun rosewood atos jarang sareng kai keras sanésna.

Parameter Téknis

Max. volume tihang 6 cbm
Sakabéh Diménsi 5.5m * 2.5m * 2.6m
Kiln ukuranana jero 1,8m * 4,7m
Bahan awak Kiln Wol batu / pelat waja kakuatan tinggi
Kandel lapisan insulasi 5cm
Sistem manaskeun
Kakuatan manaskeun 36kw
Modeu manaskeun Pemanasan listrik
Sistem asor
Kakuatan generator uap 6-9kw
Tekanan uap 0,4kpa
Suhu uap 150 ℃
Sistem sirkulasi 
Kipas sirkulasi Suhu luhur tahan motor positip sareng ngabalikkeun
Sistem vakum
pompa vakum kuantitas 1
Sistem kontrol Kadali PLC otomatis
Bahan anu cocog Lemes ngawangun kayu teu rata sareng kayu keras
Siklus pangeringan Kai handapeun 5cm 5 dintenKai luhur 5cm 7 dinten
Koéfisién ékspansi kai Hiji langkung ti sarébu

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami