Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

Ngeringan vakum

  • Vacuum drier

    Ngeringan vakum

    Salami prosés sapanjang ti mimiti dugi ka akhir garing, tanur pinuh tina uap superheated jenuh anu suhu pangluhurna 150 ℃. Ieu mastikeun yén permukaan kai henteu rengat, dina waktos anu sami, ningkatkeun kalembaban permukaan kai, ngirangan bébédaan antara kai di jero sareng luar. Naon deui, kusabab suhu uap anu luhur, suhu inti kai tiasa diangkat gancang. Ngan ukur 20 jam pikeun log diameter 15cm kanggo kéngingkeun suhu inti kai dina 80 ℃, anu nyiptakeun kaayaan pangsaéna pikeun ngagaringkeun bahan inti kai.