Veneer mesék sareng mesin motong

Pedaran pondok:

Kami utamina nyarankeun modél panganyarna kami tina mesin mesék kai spindleless, modél nyetir dua kali. Ngabandingkeun sareng mesin mesék kai spindle, kaunggulan mesin ieu nyaéta log diameter leutik henteu aya masalah pikeun mesék sareng langkung gampang dioperasikeun sareng speed mesék gancang.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

asdasdsa

Kami utamina nyarankeun modél panganyarna kami tina mesin mesék kai spindleless, modél nyetir dua kali. Ngabandingkeun sareng mesin mesék kai spindle, kaunggulan mesin ieu nyaéta log diameter leutik henteu aya masalah pikeun mesék sareng langkung gampang dioperasikeun sareng speed mesék gancang.

Ngaran mérek: ULTRA D-TECH

1. Otomatis Servo Motor

2. Kecepatan tinggi sareng kecepatan adjustable tina 40-110meter / menit

3. Sistem dahar roller dua kali ngajadikeun ketebalan veneer sareng lébarna langkung akurat

4. Kadua sisi veneer bakal lancar

5. Kandelna ageung pigura waja ngajadikeun beurat mesin beurat

6. Tegangan tiasa disaluyukeun numutkeun kaayaan nagara anu béda

2
3
1

FITCHERS

1. ngajalankeun pituduh rail CNC motong.

Téknologi Quenching nambahan karasa.
Hirup awét Unlimited.
Cegah pakean sareng cimata tina lead lead umum, janten kanggo nyingkahan panyimpangan operasi mesin, masalah lébar sareng ketebalan.

52

2.Total sekrup pituduh minyak anu tertutup

Minyak pelincir ngan kedah ditambihan sakali dina sataun, pisan ngahemat minyak pelumas. Debu sareng chip veneer moal tiasa nyangkut kana tuangeun
sekrup, anu moal ngabalukarkeun réduksi presisi mesin.

6

3. kadali jauh nirkabel

 Jauh ngamungkinkeun operator pikeun ngendalikeun mesin dina daérah 200 méter. Langkung wijaksana pikeun pangguna. 

7-7


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami