Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

Veneer mesék sareng mesin motong

  • Veneer Peeling And Cutting Machine

    Veneer mesék sareng mesin motong

    Kami utamina nyarankeun modél panganyarna kami tina mesin mesék kai spindleless, modél nyetir dua kali. Ngabandingkeun sareng mesin mesék kai spindle, kaunggulan mesin ieu nyaéta log diameter leutik henteu aya masalah pikeun mesék sareng langkung gampang dioperasikeun sareng speed mesék gancang.