tumpukan veneer

Pedaran pondok:

Stacker veneer gancang, tiasa ngirangan pisan biaya tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi produksi, kami gaduh sababaraha model pikeun anjeun pilih, sapertos, jenis roller, tipe plate pressure, sareng jinis adsorpsi anu paling canggih. Ukuran utama stakcer nyaéta 4ft sareng 8ft. Sareng urang tiasa ngalakukeun ukuran anu sanés salaku sarat konsumén ogé.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Stacker veneer gancang, tiasa ngirangan pisan biaya tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi produksi, kami gaduh sababaraha model pikeun anjeun pilih, sapertos, jenis roller, tipe plate pressure, sareng jinis adsorpsi anu paling canggih. Ukuran utama stakcer nyaéta 4ft sareng 8ft. Sareng urang tiasa ngalakukeun ukuran anu sanés salaku sarat konsumén ogé.

Stacker nyaéta kalayan sistem calakan tinggi anu dikawasa ku PLC. Éta tiasa nyocogkeun kagancangan mesin mesék ku otomatis kalayan pangrojong sababaraha sénsor anu dibereskeun di tempat anu sanés pikeun mariksa veneer salawasna. Produk anu henteu minuhan sarat tiasa diurut sacara otomatis saluyu sareng kabutuhan. Éta ngagaduhan fungsi sapertos cacah Otomatis sareng ngareuwaskeun, mindahkeun otomatis.

Di dieu kami nyarankeun jenis adsorpsi vakum, tapi kami ogé ngagaduhan tipena béda-béda sapertos roller turn sareng ngaleupaskeun tipe sareng flapping type. Palanggan tiasa milih mana anu paling cocog pikeun diri.

Mesin tumpukan veneer mangrupikeun kombinasi anu hadé pikeun mesin mesék. Éta ngabantosan pisan pikeun ningkatkeun éfisiénsi.

Tenét jasa kami - teu aya wates waktos pikeun layanan anjeun, 24 jam nyaéta anu kedah urang jamin. Standar layanan kami - Pelanggan puas unggal-unggal waktos! 

Upami anjeun atos mésér mesin kai naon waé, tong ragu ngahubungi kami. 

veneer stacker1
veneer stacker2

FITUR

1.Modeu adsorpsi vakum langkung kuat pikeun nyebarkeun veneers kandel anu béda sanés ketebalan tinggi atanapi kandel handap.

2.The veneer kualitas handap sapertos liang ageung atanapi henteu sapotong lengkep bakal diurut sacara otomatis.

3.Sistem mindahkeun tihang otomatis ngabantosan pikeun ngahémat biaya tenaga kerja.

4.Laju tiasa disaluyukeun numutkeun kagancangan mesék.

5.Ngitung veneer otomatis, henteu kedah diitung ku padamel.

6.Henteu lirén damel. Upami hiji tihang parantos réngsé, nalika mindahkeun tihang kaluar tumpukan masih tiasa tumpukan veneer énggal sumping.  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami