Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan tina Linyi Mingding Group, anu mangrupikeun salah sahiji mesin kai anu paling profesional sareng pemasok produk kai di Cina, didirikeun taun 2011. Salami taun-taun pamekaran ieu, kami parantos didirikeun nyalira sistem manufaktur, jual sareng saatos-penjualan-jasa.

Veneer tumpukan

  • veneer stacker

    tumpukan veneer

    Stacker veneer gancang, tiasa ngirangan pisan biaya tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi produksi, kami gaduh sababaraha model pikeun anjeun pilih, sapertos, jenis roller, tipe plate pressure, sareng jinis adsorpsi anu paling canggih. Ukuran utama stakcer nyaéta 4ft sareng 8ft. Sareng urang tiasa ngalakukeun ukuran anu sanés salaku sarat konsumén ogé.